Meny

Bønes Idrettslag

Håndball-lisens 2018/19

Det er nå tid for å betale ny håndballisens/forsikring gjeldende fra 1. september 2018.

28.08.2018

skadefri_art

Håndball-lisensen består av to deler. Den ene delen er spilleberettigelse for klubben din, den andre er forsikringen. Derfor er det særdeles viktig at du har betalt lisens før du spiller kamp, men også på trening kan det oppstå skader som lisensen dekker. Skulle det oppstå en skade på en spiller som ikke har lisens, er spilleren ikke dekket av forsikring. Det kan bli dyrt!

Alle personer som løste Håndballisens i sesongen 2017/18 skal nå ha mottatt sin nye Håndballisens tilgjengelig for betaling i Min Idrett.

Håndballisensen 2018/19 gjelder fra 1. september og fram til 31. august 2019. Merk at betalingsfristen er 1. september 2018. Vi gjør oppmerksom på at dersom det oppstår en skade på trening eller i kamp og lisensen ikke er betalt, så er man heller ikke dekket av forsikringen.

LISE PLUSS er satt som standard på lisensen, men man bestemmer selv hvilken forsikring man vil løse. Du kan selv endre lisenskategori når du betaler via betalingsløsningen i Min Idrett eller du kan betale beløpet for kategorien du ønsker dersom nettbank benyttes.

LISE PLUSS vil gi en god dekning for majoriteten av utøverne, mens LISE SUPER anbefales for topputøvere og utøvere som trener/spiller spesielt mye. Uansett er det viktig at den enkelte selv nøye setter seg inn i de ulike vilkårene og velger den kategori man mener passer best.

Dersom du ikke løste lisens i forrige sesong, må du kontakte Bønes IL v/Lars Petter Osa for å få opprettet lisens for ny sesong.

Spillere under 13 år

Spillere under 13 år skal ikke betale lisens, da de er dekket av NIFs barneidrettsforsikring. Man betaler først lisens det kalenderåret man fyller 13 år. Forfall for denne aldersgruppen vil dermed først være 1. januar 2019.

Les mer om ny håndballisens her.

Les mer om forsikringsvilkårene og forskjellen i lisenskategoriene her.

Les mer om LISE SUPER her.

Dersom uhellet er ute

Dessverre hender det at også Bønes-spillere blir skadet og må benytte seg av forsikringsordningen. En av våre jenter måtte nylig opereres for kneskade og opplevde rask og god hjelp...

Fremgangsmåte: De kontaktet Gjensidige på webskjema, ble oppringt etter kort tid og fikk veldig god informasjon.
Deretter registrerte de alle utlegg på en mobilapp og mottok raskt oppgjør fratrukket egenandel på kr 2.000,-

Skadefri

For forebygging av skader - les mer på Skadefri.no
Tips til ankeltrening: treningstips
Link til siden Go' og skadefri


Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny