Meny

Bønes Idrettslag

Håndballskolen dag 2

Støynivået nærmer seg maxnivå i bøneshallen. Svetten renner og innsatsen er på topp. Håndballskolen på Bønes er for alvor kommet i gang. Vi tar en snakk med Emma og Silje som til daglig spiller på jenter 12 i Bønes.

Melchior Husebø

Støynivået nærmer seg maxnivå i bøneshallen. Svetten renner og innsatsen er på topp. Håndballskolen på Bønes er for alvor kommet i gang.
Vi tar en snakk med to av de eldste deltagerne for å høre hvordan livet er i bøneshallen i vinterferien. Emma og Silje spiller til daglig på jenter 12 i Bønes.

Hvordan er det å være på håndballskolen i vinterferien?
Det er veldig greit for da slipper vi å gå hjemme å spise snop og så blir vi mye bedre i håndball, sier Silje mens hun tar en slurk fra den nye drikkeflasken.

Hvilke ambisjone har dere med håndball?
Vi har en plan om å spille på landslaget og har lyst å bli så gode som mulig. Derfor er vi også med på håndballskolen, sånn at vi får trent ekstra mye.

Hvordan er det å være eldst på håndballskolen?
De som er mindre en oss får nok mere ut av det, men det er veldig kjekt å kunne lære de mindre hva de skal gjøre.
Jeg husker når jeg var minst, så var det veldig skummelt. Men jeg husker også at var det veldig stas når de store ga ros. Da er det kjekt å kunne gjøre det samme med de minste som er her i dag.

Hva er det beste med å spille håndball i Bønes?

Gøyt å spille på lag med noen vi kjenner og at ingen blir sure på hverandre om vi bommer. Alle er venner utenfor hallen og når vi er på cup har vi det veldig kjekt sammen.

Det som er kjekt er at Bønes i.l arrangerer håndballskole, idrettsleir og fredagstrening. Vi blir kjent med alle de andre som også spiller i klubben og har et veldig godt samhold med de andre lagene.

Hvem er forbildene på håndballbanen?

Silje: Sullan og Ida Alstad. De er backer sånn som meg og så skyter de veldig bra. Siden de er norske så føler jeg at jeg har samme mulighet for å bli like god.

Emma: Ida Alstad og Camilla Herrem.
Camilla Herrem, fordi hun kan trickskudd og spiller på en kul måte. Selv om det er en viktig kamp, så styrer hun spillet og tar ansvar. Det har jeg også lyst til!

Vi takker Emma og Silje for praten og ønsker de to lykke til med håndballkarieren.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny