Meny

Bønes Idrettslag

Idrettsskole 2020-21

Bønes IL starter opp med idrettsskole for barn født i 2015!

Idrettsskolen ønsker å invitere førskolebarn født i 2015 til et spennende og allsidig idrettstilbud. Vi satser på mye lek og fysisk aktivitet med fokus på å opparbeide grunnleggende motoriske ferdigheter. Idrettsskolen vil være en trygg arena for barn i aktivitet og et sted å bygge nye vennskap. Det er noen år siden Bønes IL hadde idrettsskole for barn under skolealder, så dette gleder vi oss til å komme i gang med.

Det er stort fokus på å unngå smittespredning av Covid-19. På grunn av restriksjonene vi er underlagt er det begrenset antall påmeldte til hvert parti. Foreldre kan ikke være med inn i gymsalen (kun de som er instruktører). Vi satser likevel på at det skal bli veldig kjekt på trening og derfor er det viktig at alle barna gjør som instruktørene bestemmer.

Vi starter opp med to parti i gymsalen på Løvås skole i Fyllingsdalen torsdager kl. 17.00-17.45 og 18.00-18.45. Man kan melde på barn i ett parti.

Trening høsten 2020: Fra torsdag 24.09 (uke 39) til og med torsdag 10.12 (uke 50)
Trening vinter/vår 2021: Fra torsdag 07.01 (uke 1) til og med torsdag 29.04 (uke 17)

Det er ikke åpent i skolens vinter- og høstferie, samt påskeuken.

Deltageravgiften er kr. 1000,-. Faktura vil bli sendt ut etter påmelding. Alle barn som deltar på vår idrettsskole får utdelt en T-skjorte. I tillegg vil medlemskapet i Bønes IL gi blant annet gode fordeler på Sport Norge Spelhaugen og mange andre medlemsfordeler.

Påmelding skjer via link: https://forms.gle/RNzmYTzSQzPmrxcW9.

Dersom du får problemer med påmeldingen eller har andre spørsmål tilknyttet idrettsskolen kontakt idrettsskole@bonesil.no.

Idrettsskolen illustrasjon 2

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny