Meny

Bønes Idrettslag

Informasjon fra Bønes IL

Corona-krisen har vært i rask utvikling de siste dagene. Her er en oppsummering av konsekvensene for vårt idrettslag og tiltakene vi har gjort.

Treninger

Alle håndball- og fotballtreninger er avlyst med øyeblikkelig virkning i tråd med NIF, NHF og NFFs retningslinjer. Vi oppfordrer våre medlemmer til å holde formen ved like med egentrening mens denne situasjonen vedvarer.

Kamper og cuper

NFF har avlyst all breddefotball ut april. Det betyr at treninger og treningskamper utgår. OBOS Vinterserie (sluttspill) er avlyst, og KM seniorlag, NM J/G 16 og 19 samt kvalifikasjonskamper 2.div G16 m.v. er utsatt. Lerøy Cup, Varegg Cup, Oddvar Bjelde cup etc er alle avlyst eller utsatt på ubestemt tid. Seriestart for seniorlagene utsettes til mai, og de to første serierundene (som skulle gått i april) vil bli flyttet til høsten.

Håndballsesongen er avlyst med umiddelbar virkning. Det gjelder alt seriespill, breddehåndball, Bring-serie m.v. Cuper i april er avlyst eller utsatt, og det er sannsynlig at cuper i mai-juni også stoppes.

Anlegg

Kommunen stengte alle kommunale idrettsanlegg pr kl 18 torsdag 12.3. Samtidig stengte også Insport Arena (Racketsenteret), Aktiv 365 og alle andre treningssentre.

På fotballbanene skal det ikke være organisert trening, men som i samfunnet ellers vil mindre grupper med uorganisert aktivitet utendørs være OK. Idrettslaget kan ikke være «politi» på dette, her gjelder foreldreansvaret.

Garderobehus og utstyrsbod i Fjellsdalen er stengt for all bruk.

Telenor Xtra og Fredagsgjengen

I tråd med kommunens beslutning om å stenge skoler og SFO er også våre etter-skole-tilbud stoppet, foreløpig for to uker slik som skolene.

Telenor Xtras tur til Mjølfjell i april utgår. Det samme gjelder Fredagsgjengens tur til Trondheim Cup i slutten av april.

Mer info om dette kommer i epost til de foresatte.

Møter og arrangementer

NFF og NHF har avlyst alt av kurs, seminarer og møter.

Alle Bønes ILs egne arrangementer, kurs og møter er også avlyst eller utsatt. Det gjelder aktivitetslederkurs for ungdom denne uken, dommerkurs og lagledermøter neste uke, Åpent klubbhus, samt årsmøtet 26. mars.

NIF Har utsatt fristen for avvikling av årsmøte til 15. juni, så vi har ikke satt ny dato enda. Dagens styrer (hovedstyre, håndball- og fotballstyre) fortsetter frem til nytt årsmøte.

Klubbhus

Klubbhuset vårt er nå stengt for all bruk og fysisk tilgang er begrenset kun til styremedlemmer. Alle bookinger ut april er strøket fra kalenderen.

Informasjon fra Bønes IL

Vi vil forsøke så godt vi kan å holde dere informert om konsekvensene av det som skjer og bestemmes. Følg med på klubbens nettside og Facebook-side. Trenere og lagledere får også info via egne trenerfora på FB. Vi er tilgjengelige på post@bonesil.no, fotball@bonesil.no og handball@bonesil.no. 

​Vi gleder oss til nye dager som dette når krisen er over!

fjellsdalen

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny