Meny

Bønes Idrettslag

J12 og G12 i finaler i Åpningscupen

I ettermiddag har represententer fra to av våre mest talentfulle håndballgrupper vært i finaler i Årstads tradisjonelle oppstartsturnering, Åpningscupen. To spennende finaler endte til slutt med tap, men vi er kjempestolte av dere, uansett! Kort rapport kan du lese her.

Melchior Husebø

Jenter 02:

For andre gang på kort tid var det igjen duket for finale på våres jenter 2002. Motstander var arrangørklubb Årstad. 
 
Jentene hadde forberedt seg godt, og stod som helter i forsvar i starten av kampen. De gjorde jobben, og de få gangene Årstad brøt igjennom stod Kaya(03) som en levende mur i målet. 
 
Etter en jevn start med solid forsvarsspill og fine kombinasjoner i angrepet, slo Årstad sine gode skyttere virkelig til. De skaffet seg et forsprang og så seg aldri tilbake. Dessverre ble det tap for våre jenter denne gangen, men vi er helt sikker på det kommer mange finaler i årene som kommer. 
 
At fire jevne Bøneslag fra samme årgang, alle tar seg videre i sluttspillet sier vel sitt. De er treningsvillige og har vært så heldig at de har gode og engasjerte trenere. 

Vi gleder oss til fortsettelsen! 

 

G02:

Bønes sine gutter 2002 spilte i dag sin første finale i Årstad sin åpningscup. 

 
På motsatt banehalvdel stod naboklubben Fyllingen. 
 
Det var en gjeng med spente gutter som entret finalearenaen. Men nervøsiteten  så ikke ut til å sette guttene ut av spill. De åpnet med et knalltøft 3-2-1 forsvar som Fyllingen hadde vanskeligheter med å løse. I tillegg stod Mathias i målet helt fantastisk. 
 
Knut Christian ga Bønes ledelsen 2-1 til stor jubel fra ett godt representert bønespublikum. 
 
Men etter dette gikk tingene dessverre litt i stå for guttene, som ikke helt klarte å løse det gode fyllingenforsvaret. Og mens fyllingen plutselig begynte å prikkskyte, ble det dessverre tap denne gangen. 
 
Men gutter, dere kan være stolte og klappe dere selv på skulderen. En kjempe prestasjon å komme til finalen, og vi er overbevist om at det kommer flere muligheter! 
 
Lykke til med årets sesong! 
 
 
 
 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny