Meny

Bønes Idrettslag

Jenter 2000 ble kretsmestre - igjen!

Vi gratulerer fotballjenter 14 år og trenerne deres med seier i kretsmesterfinalen mot Fitjar i helgen. En flott fotballkamp endte med 5-0-seier.

705

Et hardt kjempende Fitjar lag prøvde det de kunne, men var egentlig sjanseløse. Starten av kampen var preget av litt høye skuldre fra begge lag. Ballen var på Fitjar sin banehalvdel, men det fine spillet uteble. Sjansene var få, selv om vi eide spillet. De spede forsøkene som kom tok Fitjar sin keeper seg lett av.

Midtveis i omgangen skapte Bønes-jentene flere og flere sjanser, og spillet tok seg opp. 1-0 og 2-0 kom ved Elise sitt nydelige gjennomspill i bakrommet, unge frøken Kvinge satte turboen på og da ble Fitjar forsvaret parkert.

I pausen ble jentene enige med trenerne om å prøve å spille ball. Det gjorde de.

Det førte til fullstendig Bønes-dominans. De spede forsøkene fra Fitjar ble stoppet før de ble farlige. Fremover på banen var det flyt i spillet, og Fitjar målet ble pepret med avslutninger fra alle vinkler og hold. Det eneste som forhindret målkalas var et litt tregt underlag og en god keeper. 3-0 kom etter et vakkert langskudd fra Emilia. Fra 25 meter traff hun klokkerent, og keeper var sjanseløs. Kort tid etter er Elise frempå nok engang, nok et fint gjennomspill ble ekspedert i mål og det sto 4-0.
Kristina fastsatte sluttresultatet til 5-0 med en suser fra distanse etter å ha fintet seg forbi et par motstandere.

Dommeren blåste av kampen like etter, og jublende Bønes jenter kunne-konstatere at kretsmesterskapet for J00 forblir på Bønes.