Meny

Bønes Idrettslag

Julecupen 2018

Bønes håndball satte sitt preg på julecupen også i år! I tillegg til flott spill i alle klasser stilte lagene opp i både rosa, grønne, hvite og blå Bønes-drakter og gjorde sitt for å synliggjøre klubben...

29.12.2018

J02_flyball_julecup2018

Julecupen er en tradisjon for de fleste av Bønes-lagene. I år stilte klubben med rundt 25 lag fra de yngste i 7 års klassen til de eldste i 17 års klassen som deltok i den nyere øvelsen Flyball (Bønes i grønne drakter på bildet).

Jenter 12 spilte 3 gode kamper, med to seire og ett tap innledningsvis, og kom videre til sluttspillet hvor de møtte et godt Gneist lag. Her tapte våre jenter knepent 8-6.

Jenter 13 endte som nr. 2 etter innledende kamper, og møtte Åsane i 8. delsfinalen lørdag morgen. De for anledningen rosa-kledde Bønes-jentene spilte en fantastisk kamp og kunne til slutt feire en 13-11 seier. I kvartfinalen møttes naborivalene Bønes og Løv-Ham. Kampen bølget frem og tilbake og jentene måtte ut i sudden-death. Lykken var på de grønnkleddes siden denne gang. Kampen endte med tap 8-9.

Jenter 14 møtte et sterkt Bjarg-lag i første sluttspill-kamp. Halvveis ut i kampen lå lagene ganske likt, men Bønes-jentene (i hvite bortedrakter) tapte til slutt 15-8 og var med det ute av årets julecup.

I Gutter 14-klassen var det litt færre lag og dermed ble det ikke så mange kamper innledningsvis. Med uavgjort i første kamp og seier 13-10 mot Viking/Nordnes ble det en ny kamp mot Viking/Nordnes i semifinalen (første sluttspillkamp). Her måtte dessverre guttene fra Bønes til slutt se seg slått, 10-8 til Viking/Nordnes.

Jenter 17 deltok i den fartsfylte og mer lekne spillformen Flyball (innendørs variant av beach-håndball). Her kan det hentes ekstra poeng ved spektakulære scoringer. De grønnkledde Bønesjentene hadde det gøy og viste god innsats selv om dette var en litt annen måte å spille på enn de var vant til.

Det ble ingen finaler på Bønes i årets julecup, men innsatsen var god og mulighetene vil komme ved senere anledninger!

BønesJ05_Julecupen2018

Bønes J13 i rosa cup-drakter :)​

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny