Meny

Bønes Idrettslag

KJØP TORSKEFILET – Støtt Bønes IL

Vi har fått en gylden mulighet å selge kvalitetstorsk fra Barentshavet. Bønes IL vil få hele 100 kr per solgte kartong, og 100 kr for alle senere gjenkjøp.

Arild Fismen

Kartongen er på 6,81 kg og selges for 649kr, en kg pris på 95kr, som er svært billig.

Dette salget er organisert i samarbeid mellom Bønes IL og Frost Seafood AS.Håper at alle kan være med å bidra slik at vi får opp volumet og dermed mer støtte til Bønes IL sin slunkne klubbkasse.

Klikk her for å gå til bestilling!

Torskefileten er av utmerket kvalitet og fisket i det rene og kalde Nordishavet. Fileten blir levert direkte fra fabrikktrålere fra Sunnmøre, hvor den blir pakket og frosset innen få timer for å gi fisken en utmerket kvalitet og lang holdbarhet. Filetene er fryst med plast mellom hver filet, slik at filetene kan tas ut enkeltvis. Torsken har holdbarhet i 18 måneder i fryseren.

Fileten er skinnfri og leveres i 6,81 kg forpakninger. Størrelsen per kartong er 48cmx25cmx6cm – (LxBxH).

Fremgangsmåte: Klikk på linken til bestillingssiden og registrer din bestilling.

Utkjøringen vil starte i uke 45.  Kundene vil motta en sms noen dager før levering fra Frostseafood, om denne dagen ikke passer må denne besvares. Frostseafood sender da en sms på et senere tidspunkt. Kundene betaler med kort eller kontant når FrostSeafood leverer torskefileten på døren uten ekstra kostnad.

Styret har fått smaksprøver på torsken og kan varmt anbefale denne. Og vi oppfordrer dere til å kjøpe en kartong selv og at dere selger til venner og naboer.

Betaling:

FrostSeafood bringer torskefileten direkte hjem til deg og betalingen skjer da med kort eller kontant. Prisen er 649 kr.

Levering: (Bønes)

Leveringstidspunktet er uke 45. Utkjøringen vil skje i klubbens nærområde. (Bønes og omegn). Dersom dere bestiller til familie og venner utenfor Bønes området så må dere sette bestilling på dere og levering til dere. Pr. i dag har ikke Frost Seafood distribusjon på annet enn Bønes og omegn.

Klikk her for å gå til bestilling!

For kontakt med FrostSeafood: frostseafood.as@gmail.com

Rune Steinnes                     908 28 618

Rolf-K Ingebrigtsen              936 23 299

Tormod Heldal                     920 68 316

Vidar Varlid                          413 72 821

For mer informasjon: www.FrostSeafood.no

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny