Meny

Bønes Idrettslag

Klubben i mitt hjerte 2014

Klarer Bønes IL å samle inn over 100 stemmer hver dag har klubben mulighet til vinne flotte pengepremier. Stem ivei!

704

Det er Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4 som lanserer Klubben i mitt hjerte i ny drakt i 2014. I år deles det ut hele 30 pengepremier fra Nordea på 10.000,- kroner, samt én hovedpremie på 100.000,- kroner! 

Stem via denne nettsiden:

http://www.dagbladet.no/klubben/  


Her er de nye reglene
Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra Nordea.

Målet bør dermed være å samle inn 100 stemmer daglig gjennom hele kampanjeperioden. 

Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. 

Gjennom stemmelokalet på www.dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner.

Ett idrettslag får kun ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom ditt idrettslag ikke vinner kan det delta på nytt ved å samle inn 100 nye stemmer til neste dag. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. 

Trekningen skjer på hverdager.

Hovedpremien
Det deles også ut en hovedpremie på 100.000 kroner som skal øremerkes breddearbeid i klubben. 

I løpet av hele kampanjeperioden registrerer www.dagbladet.no/klubben alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer til slutt vinner konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. På Dagbladet kan man se hvilke lag som ligger best an til å vinne hovedpremien. Lørdag 22. november kåres vinneren av hovedpremien.

Ambassadør
Birgit Skarstein, Paralympics-utøver, ansatt i Norges idrettsforbund og kjent fra «Ingen Grenser» på NRK er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. 
Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen ”Klubben i mitt hjerte”.
Stem på Klubben i mitt hjerte på www.dagbladet.no/klubben

Mangler bilde

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny