Meny

Bønes Idrettslag

Landslagsspiller på besøk

Emilie Hegh Arntzen fra Vipers Kristiansand og Norge besøkte fredag 23. februar Bønes IL og hadde trening med Jenter 05.

TreningEmilielagbilde

Gjennom fjorårssesongen var Bønes J05-spiller Stina Hernborg minihåndballjente gjennom Gjensidiges samarbeid med det norske kvinnelandslaget. Stina hadde Emilie Hegh Arntzen som mentor og fikk være med på ulike tiltak sammen med landslaget. Som siste del av programmet kom Emilie på besøk til Bønes IL fredag ettermiddag for å ha en økt sammen med Jenter 05-laget og hospitantene fra Jenter 06.

TreningEmilie1

I forkant av treningen hadde Stinas mor organisert pizza og en koselig sammenkomst med landslagsspilleren i klubbhuset på Fjellsdalen. Deretter gikk turen ned til Bønes Arena, hvor hallen stod klar for en 2 timers gøy håndballøkt i regi av Emilie. Her fikk jentene lære flere nye øvelser, det ble litt spill og til slutt en spørsmålsrunde fra jentene til den supergreie håndballproffen om alt fra livet som stjerne - både på og utenfor banen. Dagen ble avsluttet med frukt og leskende drikke, før Stina fulgte mentoren sin tilbake til flyplassen for hjemreisen til Kristiansand.

​Tusen takk for et flott opplegg - jentene storkoste seg og hadde en gøy dag på håndballbanen!

TreningEmilie2

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny