Meny

Bønes Idrettslag

Ledige plasser på Telenor Xtra Bønes

Idrettsfritidsordningen vår, Telenor Xtra Bønes, utvider sin kapasitet fra nyttår. Vi har nå ledige plasser alle tre dagene vi har tilbud. Fra og med januar kan nå årets fjerdeklassinger melde seg på. Første treningsdag etter nyttår er tirsdag 07.01. Påmelding åpner nå, og det er førstemann til mølla...

Kristian Schult

Telenor Xtra Bønes har vært en stor suksess i høst, og vi har per i dag 44 deltakere i 5. - 7. klasse. Vi har i høst fokusert på primæridrettene håndball og fotball, men varierer med innsalg av basisrening, turn og friidrett. I tillegg har vi hatt svømming, og gjesteinstruktører som har hatt opplegg i kampsport, tennis og orientering.

I desember har vi i dag hatt en fin kveldsøkt på skøyter på Slåtthaug Kunstisbane.

I 2014 planlegger vi nye spennende aktiviteter i kjernetiden, kombinert med tilbud om ekstra aktiviteter på kveldstid, som f.eks. langrenn, klatring, bueskyting og fjelltur.

Ellers fungerer opplegget med leksehjelp, matlaging og fellesmåltid i klubbhuset bra. Vi har aktive og positive barn, og vi opplever at det er et bra miljø i gruppen. 

Vi har fortsatt behov for mer hjelp, så dersom noen av dere foresatte har lyst og anleding til å være med å bidra med alt fra hjelp til matlaging, ryddehjelp, aktiviteter eller lignende, tar vi imot med stor takk. Eventuelt kan dere sette oss i kontakt med aktuelle kandidater.

For mer info, se her. For spørsmål eller påmelding, send mail til aktivitet@bonesil.no.

Positiv profilering har vi også fått: http://www.online.no/forbruker/telenor-xtra-bergen.jsp 

 

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny