Meny

Bønes Idrettslag

Midtukekamp på Bønes

Du skal lete lenge på midtukekupongen til Norsk Tipping for å finne A-laget sin kamp, men det betyr ikke at vi har lagt beina på bordet av den grunn

Ørjan Heldal

Fredag trente Bønes en relativt rolig økt i Fjellsdalen.

Onsdag er Hordabø/Radøy Manger 2 klar for kamp i Fjellsdalen. A-laget har mye å revansjere etter det bitre tapet borte mot Sotra 2 forrige helg. Treningsperioden siden den kampen har vært god. Frustrasjon skulle luftes ut i form av de energiske taklingene signert vår kjære kaptein, Trygve. Ut over det har det vær både finspill og gode ting å ta med seg inn mot kamp.

Hordabø/Radøy Manger 2 vet vi veldig lite om da de ikke har nettside eller oppdateringer i andre forum. Det eneste vi kan vite om dem er det våre motstandere rapporterer etter kampene dem imellom. H/RM har hatt en knalltøff start på sesongen. På de 3 kampene de har spilt står de igjen med en seier som kom borte mot Gulen(0-1), og to tap mot sterke lag som Bergenskameratene(5-2) og Kvernbit (2-0). Oddsmakerene ville nok satt pengene sine på Bønes i denne kampen, om det hadde eksistert odds i 6. divisjon. Det betyr ikke at vi legger oss bakpå og prøver å ro inn en komfortabel seier. Etter forrige kamp har A-laget noe å bevise ovenfor trenerteamet, supporterene og ikke minst seg selv. Enkeltspillere må ta tak, der hvor det har vært en dalende formkurve, men vi er ikke i tvil om at dette er på bedringen!

Spillergrupper satt enormt stor pris på alle tilskuerene som var med å lage en fantastisk ramme mot Morvik i første hjemmekamp! Hjelp oss til nok en seier i Fjellsdalen - Møt opp til kamp onsdag kl 1930!

For de av dere som har facebook så har vi laget et arrangement der! Følg linken og trykk delta du også: https://www.facebook.com/#!/events/486824368039890/

Som vanlig så har vi åpen kiosk med alt du kan tenke deg av fristelser!

 

Bønes ønsker Hordabø/Radøy Manger og våre tilskuere hjertelig velkommen til kamp!

 

 

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny