Meny

Bønes Idrettslag

Målfest i Bøneshallen

Det var duket for første hjemmekamp for håndballherrene i Bøneshallen på søndag, og ingen gikk derfra skuffet. Det ble en stor-seier til Bønes-laget på hele 52-16 mot Askøy.

Melchior Husebø

Det var et heltent herrelag som tok i mot Askøy i en fullsatt Bøneshallen. 

Bønesherrene fikk æren av å begynne med ballen, men det ble bom i første angrep. Askøy gikk i angrep og fikk ballen i mål på første forsøk. Det ble helt stille fra publikum. Hvordan skulle dette ende? 

Men det ble med det. Herrelaget tok fullstendig over komandoen og regelrett rundspilte motstanderen i det som ble et show av en håndballkamp. Publikum fikk det de hadde håpet på og spillerne vartet opp med den ene tricken etter den andre. 

Odin i målet hadde en god dag på jobben og når utkastene hans ser ut som en innstilt misil fra fosvaret, ja da er det tungt å spille mot Bønes. Henrik, Lasse, Vidar og Jostein fikk bare beskjed om å løpe, for siktet var stilt inn og ballen kom der den skulle. 

Samtlige utespillerne kom på scoringslisten og det forteller alt om bredden i laget. Men mest av alle var det Benjamin Mossestad Benevoli som fikk. Med både venstre og høyrearmen var han en konstant trussel på streken. Han gav seg ikke før 8 baller var satt inn bak en sjanseløs keeper. 
Fyllingengutten uttalte etter kampen, at han nå var frelst, og at Bønes IL er blitt klubben i hans hjerte. Det er vi andre veldig glad for å høre, men vi kan også godt forstå det! 

Herrene fra Bønes ledet 26-7 til pause. I garderoben i pausen ble det avtalt at dette skulle fortsette, og at publikum skulle få som fortjent. For de skal ha en stor takk. En fullsatt hall med så mye liv på tribunen. Ja, det er nok mange eliteserieklubber som er misunnelig på den atmosfæren. Spillerne forstatte oppvisningen og sluttet ikke før det sto 52-16. 

Neste kamp er 9.november. Det er mot Lyngbø i Bøneshallen og vi håper at publikum kommer igjen.

Mangler bilde

Bønes-spillerne har mange tilhengere som ga dem god støtte under kampen. Foto: Nils Lexander

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny