Meny

Bønes Idrettslag

MxSport Håndballskole

Den siste uken har Bønes IL. arrangert håndballskole i Bøneshallen og Racketsenteret (iNSPORT ARENA). 60 barn i aldersgruppen 8-13 år har kost seg med håndballaktivitet og populære måltider!

Kristian Schult

Den eldste gruppen (10-13 år) har gjennomført et opplegg over fem dager, mens de yngste (8-9 år) hadde et tredagersopplegg fra tirsdag til torsdag.

Melchior Husebø og Morten Haaland har ledet hver sin gruppe med stødig hånd, og sammen med de øvrige instruktørene Arber, Jonas, Stine og Petter, har de forhåpentligvis aktivisert og inspirert deltakerne til å trene mer håndball. 

I pausen midt på dagen har vi sett på bilder av oss selv på lerret i klubbhuset, og blitt servert deilig mat. I tillegg til brødmat og pålegg, har deltakerne også fått tilbud om ulike typer kornblanding, pasta og speilegg. Siste dag fikk vi pizza fra Peppes.

Onsdag hadde vi besøk av spillere fra elitelaget til FyllingenBergen, som delte ut billetter til eliteseriekampen deres mot Bækkelaget samme kveld. Det var derfor mange kjente Bønes-fjes å se i Framohallen den kvelden. 

Vi takker deltakere og instruktører for en vel gjennomført håndballskole, og vi håper å se dere igjen ved neste anledning.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny