Johannes og Matias dannet nok en gang den defensive duoen på midten. Her danser Johannes rundt halve Hordabø.

Bytter: 35 min: Sondre for Stian, 70 min: Anders for Andreas og William for Vegar, 89 min: Kristoffer for Øivind

Mål: Øivind, Sondre(3), Andreas

Målgivende: Matias(2), Andreas, Øivind, Anders

Kort: Ingen

Med et par skader til dagens kamp ble det noen små endringer fra forrige kamp. Joakim er fortsatt ikke helt i kampform og avventer litt til. Ørjan fikk seg en smell i låret på mandagens trening og blir kanskje ute for resten av vårsesongen, og Preben ble heller ikke meldt klar til kamp. Uavhengig av dette stilte vi et sterkt lag som var proppet av tenning mot dagens motstander, Hordabø/Radøy Manger 2.

For dagen var det ett eneste mål: Seier - og helst med så stor margin som mulig. Vi har vært heldig å se Sotra 2 gå på et overraskende tap borte for Morvik i helgen. Med seier og noen plussmål kunne vi da sige forbi laget fra den forblåste øyen og opp på 2. plass.

Etter en god oppvarming, signert Trygve og Gaffer, var det et lag med sans for spill langs bakken som entret det knallharde dekket i Fjellsdalen. Vi gikk høyt ut og stresset et smått panisk Hordabø/Radøy Manger. Selv om vi gjenvant ballen høyt ved flere anledninger klarte vi ikke helt å få ballen ned og spille på oss selvsikkerhet i så mange tilfeller som vi skulle likt. Likevel er det vi som kommer best ut og ordner 1-0 etter en saftig suser i retning lengste kryss. Det er ingen overraskelse at det er Øivind som gjør dette. En tommel opp til Matias for godt oppspill! Vi varierte deretter kraftig i spillet. Vi kan gå fra perioder med finspill, til det katatrofalt elendige på null-komma-niks. Dette er noe vi enkelt kan gjøre noe med - og det skal vi. I det 35. minutt kommer Sondre inn for Stian, som har vært på reisefot i hele dag. Sondre viser straks at han er interessert i en plass på laget, noe han for alvor skal bevise bare 3 minutter etter han kom innpå. Etter et utsøkt legg fra Andreas kontrollerer lysluggen inn 2-0. Et deilig pust i bakken før pause!

Johannes gratulerer Øivind med et strålende mål

Til pause ble det som vanlig snakk om at vi kan ta dette til et nytt nivå. Rommene Hordabø etterlot seg blir større og større, i takt med innsats og vilje fra et sultent Bønes-lag.

Målet for 2. omgang var satt. Omgangen skulle vinnes! Jevnt over ut i 2. omgang tok vi mer og mer over. Vi kjørte nok første omgang ganske greit, men i 2. omgang var det ett lag på banen. I fotball teller vi mål, og takket vær vår nye "super-sub", Sondre, skulle vi ikke vente lenger enn 3 minutter før han nok en gang var på rett sted til rett tid. Dette ga blod på tann, og i de periodene hvor vi klarte å få ballen ned på bakken og spille på en og to touch, så spiller vi oss til store sjanser.

Andreas hadde en god kamp på midten. Vilje i det offensive og defensive spillet sitt gjorde han til en av banens beste. Etter et herlig gjennomspill av Matias kunne Andreas enkelt sette inn 4-0 på åpen kasse. Andreas har så langt i år puttet like mange mål som i hele fjorårssesongen! Imponerende. Hordabø blir etter hver mer og mer utspilt, rommene blir om mulig enda større og vi fikk boltre oss. De få gangene våre gjester fikk prøve seg fremover på banen møtte de to midtstoppere som oste av dominans, og det var det.

Til slutt er det dagens mann, Sondre, som setter dagens siste mål i kassen bak en utspilt Hordabø-keeper. Et utøkt innlegg fra Anders treffer Sondre perfekt og innbytteren kan smile etter 3 mål på knapt en omgang. For oss på siden var det enkelt å se at det ikke var tilfeldigheter som gjorde at Sondre er den spilleren med tre mål i dag. En enorm vilje i sine dype løp gjorde at han kom seg fri gang på gang. Det ble også klart at Sondre ville spille på en og to touch i dag, noe midtbanen til Hordabø fikk merke seg. Hurtig spill og presisjon i det meste er gjengangeren fra Sondre sine siste treningsuker. Holder han dette nivået oppe kan det vanke mer og mer spilletid som gulerot!

Vi gratulerer hele dette flotte Bønes-laget med en fin 5-0 seier! Vi vil også takke de tilskuerene som møtte opp i dette ruskeværet. Vi forventet ikke så godt oppmøte med tanke på hva værgudene serverte oss, så vi setter meget stor pris på dette!

Neste kamp er neste lørdag borte mot Apollo, et lag som står igjen med ett ensomt poeng på de fire første kampene. Vi stiller som favoritter til denne kampen, et stempel vi har tenkt å leve opp til!

Sondre med 3 mål i løpet av sine 55 minutter på banen kan trygt beskrives som banens beste! Vi gratulerer til lysluggen