Meny

Bønes Idrettslag

Ny avtale med Hummel og SportNorge

Etter snart tre års godt samarbeid signerte Bønes IL, SportNorge og Hummel/Assistco denne uken på en ny fireårs-avtale om utstyrsleveranser.

14.12.2019

​Avtalen viderefører de viktigste elementene fra dagens avtale: klubb- og medlemsrabatter, handledager, klubbkolleksjon og klubbvegg på Spelhaugen.

Det ligger forøvrig an til en kraftig fornying av klubbkolleksjonen fra neste år av: nye versjoner av populære produkter som coachjakker og overtrekksgensere, samt helt nye varer som ser veldig interessante ut. Følg med rett over nyttår når den nye Bønes-kolleksjonen blir offentliggjort!

En annen spennende nyhet er at SportNorge lanserer en handleapp for klubbene som vil gjøre det enklere å registrere medlemskjøp i butikkene. Her vil det være en QR kode som scannes i kassen slik at kjøpet registreres på Bønes IL. Mer info om appen kommer ved lansering tidlig i januar.

SportNorge-Hummel-BønesILBildet: Stian Nordås (Sport Norge), Knut Sundfjord (styreleder Bønes IL) og Jørgen Alexander Fjeldstad (Hummel / AssistCo AS) med ny signert avtale

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny