Meny

Bønes Idrettslag

Ny daglig leder

Denne uken fikk vi for første gang i Bønes ILs 25 år lange historie en daglig leder - velkommen i ny jobb Kim Davidsen!

Kim er allerede kjent for mange på Bønes og i klubben, spesielt i fotballgruppen. Han har selv barn med i fotballen, er lagleder for G14 og spilte så sent som i fjor på herrelaget vårt i 5. divisjon. Kim har vært med i fotballstyret siden mars 2019 og var med sin bakgrunn fra ledelse, administrasjon og salg i sine tidligere jobber en meget god kandidat for stillingen som daglig leder hos oss.

Å få på plass en daglig leder har vært sterkt ønsket over lengre tid. Målet med ansettelsen er å skape økt aktivitet i idrettslaget og nærområdet vårt, utvikle nye muligheter og avlaste styrene i det daglige arbeidet.

Blant Kims mange arbeidsoppgaver i klubben er: markedsarbeid, utleie av lokaler, innkjøp, arrangementer, rekrutteringstiltak og nye aktivitetstilbud. Daglig leder vil jobbe tett sammen med hovedstyre og særgrupper, aktivitetskoordinator, leder Telenor Xtra og sportslige ledere i håndball og fotball.

Kim startet i jobben på mandag og går rett inn i en periode med mye aktivitet både i fotballen og håndballen. Vi jobber også med å få i gang en idrettsskole for førskolebarn i høst. Han kommer til å være mye på Klubbhuset i Fjellsdalen fremover og kan treffes der. Kontaktinfo vil ligge på nettsiden vår.

Lykke til Kim, dette blir spennende!

Kim Davidsen

Kim i arbeidsantrekket!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny