Meny

Bønes Idrettslag

Ny tiltaksrunde

Det er en stund siden en koronasak lå på topp på nettsiden vår, men nå er vi altså der igjen at smittetallene fører til tiltak og begrensninger. Les mer her om hva det betyr for våre aktiviteter de neste ukene!

Bønes IL ønsker å holde i gang aktivitet innenfor gjeldende regler og retningslinjer. Slik vi leser tiltakene som kom mandag 13.12 er det mulig for barn og unge å trene med noen begrensninger. Ungdom 16-19 år bør ikke drive med kontaktidrett nå, og voksne (20+) anbefales å ikke ha organisert aktivitet - ute eller inne.

Telenor Xtra holder åpent omtrent som normalt. Epost til foresatte gikk ut i går kveld. Fredagsgjengen avlyser 17.12.

Håndballtrening avlyses tirsdag i påvente av at håndballregion og Bergen kommune som halleier kommer med retningslinjer.

​Fotball​trening kan gjennomføres innenfor retningslinjene hvis man ønsker det. (Garderobe skal IKKE brukes.) Mange har allerede tatt juleferie.

​Allidretten​ kjører partier denne uken og tar deretter julefri.

Kamper, cuper og turneringer utgår i minst de fire ukene tiltakene gjelder.

BT gjengir tiltakene som handler om fritidsaktiviteter slik:

Barn i barnehage- og grunnskolealder kan gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter. Det kan for eksempel være fotballtrening eller korpsøvelse. Men regjeringen anbefaler at maks 20 deltar dersom aktiviteten foregår innendørs. Det gjøres unntak dersom alle som deltar er fra samme kohort.

Regjeringen fraråder å arrangere cuper, kamper eller turneringer hvor barn fra ulike steder møtes. Dersom aktiviteten foregår utendørs kan det gjøres unntak. Da skal barna til enhver tid holde en meters avstand.

Barn som er ferdige med ungdomsskolen bør holde meteren også på fritiden. Det betyr at aktiviteter hvor man har fysisk kontakt frarådes.

Regjeringen anbefaler at alle organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne avlyses eller utsettes. Dette gjelder uansett om aktiviteten foregår ute eller inne.

omikron

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny