Meny

Bønes Idrettslag

Opprykk og medaljer!

Region Vest har nå kåret avdelingsvinnere og konkludert med opp- og nedrykk i de ulike divisjoner og klasser etter den litt amputerte 2019/2020 sesongen.

Bønes1damer

Som følge av koronaviruset ble all håndballaktivitet avlyst 12. mars. I etterkant har Nasjonal Ledergruppe (NL), som består av daglig leder i regionene og representanter for generalsekretariatet i NHF, jobbet med å finne best mulig løsning på hvordan sesongen skal avsluttes.

Opprykk Bønes 1

I kvinner 4. divisjon avdeling 1 var det dermed klart at Årstad 2 og Voss rykker opp til 3. divisjon. Voss har derimot vegret seg for opprykk og plassen er da gått til Bønes sitt førstelag. Dette er gledelige nyheter for våre ivrige og dyktige håndballjenter! Vi gratulerer med opprykket.

Bønes 2 endte på en 4. plass i 5. divisjon avdelingen 1 etter endt sesong.

Avdelingsvinnere ungdom

Fylkesmesterskapet og Regionsmesterskapet som skulle vært 18.-19. april utgår. NHF Region Vest har derfor besluttet å ikke kåre Regionsmestre (RM) eller Fylkesmestere (FM) for sesongen 19/20. Det blir kun kåret avdelingsvinnere i hver klasse.

NHF Region Vest vil høsten 2020 invitere alle vinnere som skal motta premie til en happening for å få utdelt sine fortjente premier! Dette kommer vi tilbake til når vi vet litt mer.

Følgende Bønes-lag ble avdelingsvinnere sesongen 2019/2020:

Jenter 14 B03: Bønes 2
Jenter 16 AA1: Bønes 1
Jenter 16 B02: Bønes 3
Jenter 17: Bønes 1

Bønes IL gratulerer så mye!

Tabeller Senior sesongen 2019/2020
Tabeller Aldersbestemt sesongen 2019/2020

Tabellene ble sluttført etter følgende kriterier:

- Endelige tabeller gjøres opp etter prinsippet om antall poeng delt på antall kamper. Dette blir gjort som en konsekvens av flere tilfeller hvor det er ulikt antall spilte kamper innenfor hver enkelt serie.
- NHF Region Vest har samtidig vedtatt at alle kamper som skulle vært spilt tidligere i sesongen, men av ulike grunner ikke er blitt spilt OG ikke funnet ny dato for avvikling av kamp, settes resultat til 0-0.
- Avdelingsvinner kåres basert på ovennevnte prinsipp.
- Regionale kvalifiseringer som opprinnelig skulle vært gjennomført, er avlyst.
- Lag som etter beregning havner på nedrykksplass, men som ville hatt mulighet for å beholde plassen dersom sesongen ble ferdigspilt, får tilbud om å bli værende i samme divisjon.

Region Vest gratulerer alle lag med gjennomført sesong. De gleder seg til en ny sesong og til å starte opp igjen med håndballaktivitet når det lar seg gjøre. Serietilbudet for neste sesong vil bli publisert 1. april, som tidligere år.Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny