Meny

Bønes Idrettslag

Prematch: Bergenskameratene - Bønes

Årets kanskje viktigste, og vanskeligste, kamp står for tur. Tirsdag er det duket for storkamp på Myrdal i Åsane når Bergenskameratene står klar for denne sekspoengskampen som kan vær forskjellen på et opprykk eller ei

Ørjan Heldal

Sverre A. Mehn

Søndag formiddag vant Sotra2 10-1 borte mot Apollo og gikk med det til tabelltopp på målforskjell over Bergenskameratene. Sistnevnte har en hengekamp mot Bønes tirsdag kveld, en kamp som kan betegnes som "vårens opprykkskamp". Hvis vi går litt mer i dybden på tabellsituasjonen ser vi at det er ekstremt jevnt på topp. Sotra2 leder per dags dato tabellen med 18 poeng og en måldifferanse på 35 plussmål. Hakk i hæl er Bergenskameratene, med en kamp mindre spilt, som har 18 poeng og en måldifferanse på 25 plussmål. På 3. plass er Bønes, også med en kamp mindre spilt, men med 15 poeng og 22 mål i riktig favør. Det vil si at vi med seier tirsdag vil klatre opp på lik poengsum som Bergenskameratene og Sotra2. En uhyggelig viktig kamp med andre ord!

Så hvem er de 18 utvalgte som skal kjempe om poeng i denne toppkampen? Her er troppen:

Matz
Ragnar
Ørjan
Sverre
Trygve
Even
Eirik
Sindre B
Johannes
Sondre
Matias
Andreas
Vegar
Kristian (ny)
Jan-Erik
Joakim N
Stian
Anders 

Som dere kan se har vi fått en ny spiller inn i gruppen. Kristian Gaustad har trent med oss i en uke og har signert overgangspapirene til klubben i Fjellsdalen. Etter ryktene en ekstremt ballsikker type som har erfaring fra høyere nivå, blant annet på juniorlaget til Brann som vant NM på begynnelsen av 2000-tallet.

Sindre Erichsen har ikke mulighet for å være med i morgen, så det blir spennende å se hvem som skal bekle venstreback rollen. Øivind Sørdal har meldt forfall grunnet lyskeproblemene han har slitt med gjennom hele sesongen. Pål er fortsatt skadet og vil ikke være tilgjengelig for spill i denne kampen.

Det vi vet om Bergenskameratene er at det er en relativt ung gjeng. Hovedsaklig studenter med erfaring fra høyere nivå i fotballen. BK har gått ubeseiret gjennom sesongen og har strengt tatt ikke hatt noen problemer med motstanderene til nå. Den hvasseste motstanderen guttene fra Myrdal har møtt til nå er Trond Egil Soltvedts menn, Kvernbit. I Nordhordaland ble det med en 3-0 seier til BK. 

Kampstart er kl 20, på Myrdal kunstgress bak Vestlandshallen. Etter en herlig trening i solsteiken i Fjellsdalen tirsdag kveld er guttene klar for å gå ut "i 100" mot de blå- og hvitstripede, og ta med seg alle poengene hjem til verdens vakreste sted, Bønes!

Litt forsinket, men bedre sent enn aldri! Vi har kåret en "banens beste" fra forrige hjemmekamp mot Austrheim. Seirende ut av den duellen kom ingen ringere enn bautaen Johannes Østensen! En solid forestilling blir premiert med et gavekort pålydende kr 500,- hos vår flott sponsor, Mx Sport

Gaffer gratulerer unge Østensen med en bunnsolid innsats mot Austrheim.

Helt på tampen vil vi også minne om neste hjemmekamp som er allerede på søndag kl 18. Da kommer tidligere Brann-spiller Trond Egil Soltvedt og Kvernbit til kamp mot tidligere kollega Claus Lundekvam og hans Bønes! Møt opp både tirsdag og søndag for to fartsfylte kamper!


   

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny