Meny

Bønes Idrettslag

Prematch: Bønes - Austrheim

Søndag kl 1800 er det årets tredje hjemmekamp i Fjellsdalen. Her kan du lese mer om troppen, forberedelsene og den gode hjemmestatistikken vår

Ørjan Heldal

Øivind tok fredag en rolig trening grunnet smårusk i lyskene, men er meldt spillerklar til søndagens oppgjør mot Austrheim.

Etter forrige helgs møte med Apollo ble temaet omkring den dalende forkurven tatt opp. Det kan høres rart ut etter 5-0 og 4-1 seire på de to siste kampene, men A-laget er ute etter utvikling og da kan vi ikke legge oss ned på et nivå hvor vi ikke klarer å skape det spillet vi ønsker.

Grunnet skader, for det meste, har det vært et varierende treningsoppmøte denne uken. Av de som ble listet opp med skade ved forrige kamp er Håvard, Sindre B og Ørjan kommet tilbake i trening. Av disse er det kun Ørjan som er med i troppen.

Skader til tross, treningsuken har tidvis vært gnistrende! Mandag ble det levert en trening som kan beskrives med "bøtter og spann av tenning, samt en god dose kvalitet". Det var rett og slett en gjeng som ville heve seg, og kanskje en del enkeltspillere som var ute etter å vise seg for Gaffer. 

Hvis vi ser litt nordover og mot Austrheim så er det (nok en gang) ikke all verden å skrive hjem om. Austrheim står med 5 poeng etter 5 kamper. De to første rundene ble det poengdeling med Apollo og Libido, Deretter to solide tap 5-1 og 7-2 mot henholdsvis Kvernbit og Bergenskameratene før de forrige helg slo til med sin første seier, 5-1 hjemme mot Gulen. Dette gir Austrheim en posisjon midt på tabellen, med kort vei ned til bunnen. Det blir spennende å se hva som møter oss fra Nordhordalands-laget og Bønes ønsker dem hjertelig velkommen til Fjellsdalen.

Til nå har vi kun spilt to hjemmekamper. Dette har gitt oss to seire, med målforskjellen 10-3. Her har Morvik og Hordabø/Radøy Manger2 måttet reise slukøret hjem. Målet for morgendagen blir ny lagrekord i antall mål i motstanderes nett, nemlig mer enn 5 mål. Smultringen bak er også å foretrekke!

Troppen som stiller i morgen er følgende:
Matz Bordvik Øen
Pål Frønsdal
Trygve Endal
Even Hope
Ragnar Bruun Endal
Sverre A. Mehn
Sindre Eriksen
Ørjan Heldal
Andreas Grimen
Joakim Slotten
Johannes Østensen
Sondre Myhre
Vegar Waage
Anders Hauge
Eirik Holmeseth
Øivind Sørdal
Stian Rosberg
Jan-Erik Nordvik

Kampstart er kl 1800 og kiosken er som vanlig åpen! Pengene som kommer inn til kiosken går til guttelaget vårt som skal til Spania og spille turnering. En kjempeerfaring for ungguttene våre!

Da gjenstår det bare å ønske Austrheim og publikum hjertelig velkommen til Fjellsdalen!
  
  

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny