Meny

Bønes Idrettslag

To nye poeng til herrene

Tirsdag kveld spilte Bønesherrene sin tredje hjemmekamp på rad. Den endte som de to andre, med en sikker seier.

Melchior Husebø

I garderoben før kamp ble laget enig om å gjøre jobben i forsvar slik at de kjappe vingene våres kunne løpe inn enkle mål.
Dette ble ikke helt som forventet. Selv om lysten var der, var det likevel Årstad som bestemte tempoet i kampen. Med sitt destruktive spill og uendelige tidsbruk med ballen, ble det vanskelig for bønesguttene å holde konsentrasjonen. Omgangen endte likevel med en ledelse på 16-13.

I pausen var trenerne Morten Haaland og Nils Lexander tydelige på hva som skulle til. Med sine pedagogiske evner og erfaringer som lærer fikk de guttene inn i det riktige sporet igjen.

I 2.omgang var det ingen tvil om hvem som bestemte. Fra første kast til dommeren blåste av var det kun et lag det handlet om. Forsvaret ble tettet igjen, kontringene ble løpt og angrepene hadde variasjon. Publikum fikk det de kom for og kunne enda en gang gå hjem med godfølelsen fra en herrekamp.

Kampen endte 34-18 og med kun 5 baklengsmål i 2.omgang var det stor stemning i garderoben etter kamp.

Simon Waaler, sønn av Gudmund, var endelig tilbake på banen. Med sin enorme fysikk og skuddkraft blir han en viktig spiller for laget fremover. I går ble det kun til et mål, men vi er overbevist om at det kommer mange flere i løpet av sesongen.

Vi takker våres fantastiske publikum og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste hjemmekamp!