Johannes ble dagens mann med to mål fra 25 meter på 3 minutter!

Bytter: 45 min: Jan Erik for Stian, Even for Ragnar, William for Vegar, 65 min: Kristoffer for Øivind og Erik for Andreas, 70 min: Thomas for Sindre, 80 min: Vegar for William

Mål: Johannes(2), Sverre, Jan Erik

Målgivende: Sindre, Øivind, Sondre, Kristoffer

Kort: 1 gult kort til Apollo

PPå

I dag blir det vanskelig å skrive hjem om kampen som utspilte seg på Davanger i formiddag. Kort fortalt var det en kamp vi vant 4-1 på en dårlig dag. Vi kommer ut litt feil og klarer ikke å tilpasse oss et tørt kunstgressteppe som lugget.

Allerede etter to minutter blir Andreas sitt mål annulert for offside. Vi kjører kampen i starten, men vi feiler i de avgjørende situasjonene foran motstanderens mål. Da vi ikke klarer å spille oss til de store sjansene tar Johannes tak og setter ballen hardt nede i høyre hjørne for keeper i det 19. minutt. Kun 3 minutter etter gjør han det nok en gang fra samme avstand, denne gangen går ballen mot lengste kryss - utagbart for keeper! Resten av omgangen ebber ut med at vi har ballen mesteparten av tiden, uten at vi klarer å skape de store sjansene.

Til pause var det en tydelig misfornøyd Gaffer som tok for seg disiplene sine. Ragnar, Stian og Vegar måtte pent sette seg på benken, inn kom Even, Jan Erik og William.

I 2. omgang får vi fort et corner og Sverre er sikker som banken og setter inn 3-0. Like sikker var han derimot ikke da vi i en forsvars- og keeperglipp feiler og Apollo kan enkelt sette ballen i mål. Resten av omgangen er det ikke annet i si om enn at det var langt under par. Fokus, innsats og vilje var alle stikkord som det var totalt mangel på. Det eneste positive å trekke frem er at Jan Erik fikk sitt første mål for Bønes.

Alt negativt til tross, vi fikk med oss 3 poeng og vi ligger nå på 2. plass på tabellen! Det er godt for Bønes å ha et A-lag som kjemper i toppen av tabellen, kontra bunnen som i forrige sesong. Neste kamp er hjemm mot Austrheim neste søndag kl 1800. Da skal finspillet kostes frem, og publikum skal ha noe å glede seg over. Vi byr som vanlig på åpen kiosk med noe varmt å spise og drikke.

På tampen vil vi også takke de tilreisende bortesupporterene som trofast støtter A-laget vårt!