Meny

Bønes Idrettslag

Skifter navn til Sport Norge

Vår gode samarbeidspartner MX Sport i Laguneparken skifter navn til Sport Norge.

SportNorge

Som en følge av et navnebytte er det nå Sport Norge man skal besøke i Laguneparken for å kjøpe Bønes ILs klubbkolleksjon og annet sportsutstyr.

Sport Norge skal dermed ivareta drakter og utstyr til klubbens medlemmer. Samtidig skal Sport Norge ha en profil og et navn som skal inspirere kundene til å ta i bruk hele Norge - enten om det er en søndagstur i fjæra med barna eller en to-ukers tur på Hardangervidda med vennegjengen.

- Vi har de samme satsingsområdene som da vi var i MX Sport-kjeden med ski, sykkel, friluftsliv og teknisk bekledning og vi vil ha mye av det samme utvalget i butikkene. Det som vil endre seg er at vi får færre leverandører, og satser på nordiske merker der vi må velge. Vi vil vise flere produkter fra hver enkelt leverandør og for kundene kommer det til å fremstå som om vi har et større utvalg, sier medeier Jan Frode Skeie som forøvrig kan skryte av å ha en fortid som tøff midtstopper på Nesttun Idrettsplass.

De ansatte hos Sport Norge har 15-25 års erfaring fra bransjen og fokuset er stort på service, fagkunnskap og lokal tilknytning. I et land der det ikke er noe som heter dårlig vær skal Sport Norge sørge for at hele familien er sikret gode klær og utstyr uansett forhold - både på og utenfor fotballbanen.

Medlemsfordeler på Sport Norge i Laguneparken
Bønes IL vil naturligvis ha en egen klubbavdeling på Sport Norges butikk i Laguneparken også i fortsettelsen. Her får man kjøpt vår klubbkolleksjon til med 20% rabatt. Ved fremvisning av medlemskort vil man også få 15% rabatt på alle andre ordinære varer foruten skipakker og tilbudsvarer.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny