Meny

Bønes Idrettslag

​Sonetrening i Fjellsdalen

For fjerde året på rad deltar Bønes IL i samarbeidet Team Vest sin sonetrening for gutter i alderen 14-16 år. I helgen var Bønes vertsskap og holdt sonetrening i Fjellsdalen

​– Team Vest går ut på å få til en spiller- og trener-utvikling på tvers av klubb i Bergen Vest. Målet er å inspirere, veilede og utvikle ivrige spillere som har kommet lengst i sin utvikling, forteller Håkon Fjæren som leder arrangementet fra Bønes ILs side.

Bønes deltar med både kvalifisert trenerstab og 12? spillere.

Spillerne er i gruppene G14 ,G15 og G16, og er spillere med ferdigheter, ambisjoner og holdninger på det høyeste nivået.

– Guttene som deltar spiller på kretslagsnivå, eller ligger ann til å komme på kretslagsnivå. Det er også strenge krav til oppmøte, sier Fjæren.

Treningsøktene baseres på 'Landslagsskolen' som er det samme treningsprogrammet som kretslaget følger, og i år vil det legge til rette for eget tilbud til keepere.

Gjennomføring og arrangøransvar fordeles jevnt mellom klubbene som utgjør Team Vest, og det er lagt opp til 12 treninger som foregår ukentlig fremover.

Team Vest 2016:

1 Bønes

2 Vadmyra

3 Olsvik/Kjøkkelvik

4 Loddefjord

5 Lyngbø

6 Frøya (ny av året)

Bønes IL ser på muligheten til å få til noe lignende på jentesiden, og alle trenere som ønsker å observere treningen i Fjellsdalen er veldig velkommen.

sonetrening fjellsdalen 2 2016

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny