Meny

Bønes Idrettslag

Spar Bønes Idrettsleir

Påmelding til vår populære sommeridrettsleir, Spar Bønes Idrettsleir, som arrangeres i uke 26, åpner straks! Tilbudet går i år til årskullene f. 2007-2011.

Idrettsskole

20. mai åpner vi for påmelding til vår populære sommeridrettsleir, Spar Bønes Idrettsleir, som arrangeres i uke 26. Tilbudet går i år til årskullene f. 2007-2011, mens barn f. 2012 kan settes på venteliste. 


Det har lenge vært uklart om årets arrangement vil kunne la seg gjennomføre, men vi tar nå sjansen på å invitere til en idrettsleir tilpasset virussituasjonen. Deltakergruppene vil bli noe mindre og enkelte av aktivitetene vil ikke kunne gjennomføres helt som planlagt, og ellers vil vi selvsagt følge gjeldende smittevernregler. Likevel har vi stor tro på et allsidig og godt innhold for deltakerne. 

Les Invitasjon 2020 for mer informasjon.
Påmelding gjøres fra 20. mai kl. 21 her: www.deltager.no/sparbonesidrettsleir2020

NB! Påmeldingsløsningen deltager.no har dessverre vært nede de siste par dagene. Vi er forespeilet at den skal åpnes opp igjen 20. mai, og vi krysser fingrene for at alt er klart kl. 21. Om dere får feilmelding på adressen etter kl. 21, kan dere sende påmelding til aktivitet@bonesil.no. Husk deltakers navn, årskull, klasse+skole, mobilnr. og e-postadresse til foresatte.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny