Meny

Bønes Idrettslag

Toppkamp mot Sotra 2 til helgen

Etter en helg uten fotball er guttene nå godt i gang med forberedelsene til toppkampen mot Sotra 2 på lørdag. Med 6 poeng på to kamper er det bare seier som er godt nok for å holde følge med Bergenskameratene som har full pott etter 3 kamper.

Ørjan Heldal

Stian gir som vanlig alt for drakten. Her mot Austevoll i en treningskamp før sesongen.

En meget sulten Bønes-gjeng har nærmest sultet ihjel denne helgen uten fotballkamp. Da var det sårt tiltrengt næring å få komme på treninsfeltet mandag kveld og ha en av de bedre treningene vi har sett så langt i år. Gaffer var strålende fornøyd, spillerene var strålende fornøyd og det kan meldes om meget god stemning internt i laget om dagen!

Til helgen, nærmere bestemt lørdag kl 1300, står Sotra 2 på motsatt banehalvdel på Straume Stadion. Sotra har som flere av lagene i år en klar ambisjon om å rykke opp til 5. divisjon. Vi vet ikke mye om dette laget eller hva de stiller med, men vi er klar på at vi skal returnere over broen med smil om munnen og 3 deilige poeng i "påsan". Hva Sotra 2 stiller med av A-lagsspillere osv. bryr vi oss lite om. Vi vet at hvis vi gjør den jobben vi skal, så er vi mer enn god nok for å vinne denne kampen - og det er også den mentale strategien vi har lagt opp til.

Endringer fra sist er at Sverre blir ute grunnet reise etter en meget god kamp mot Morvik. Trygve er fortsatt usikker grunnet en kneskade. Da begge to er midtstoppere er det selvsagt uheldig, men vi er sikker på at vi skal komme helskinnet igjennom kampen mot Sotra! Kanskje får vi se en gammel kjenning med fotballsko på beina!? Møt opp på Straume Stadion kl 1300 på lørdag og se Bønes i fint driv mot høyere divisjoner!

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny