Meny

Bønes Idrettslag

Velkommen til Reidun Seth!

Reidun Seth er ansatt i 50% stilling som sportslig leder for fotballgruppen i Bønes IL. Hun kommer til å jobbe bredt i klubben med utvikling av klubbkultur og sportslig satsing, og både trenere og spillere kommer til å bli kjent med henne.

​​​Reidun har en solid karriere og erfaring med seg inn i klubben. Hun har over 70 landskamper for Norge, og har vunnet både EM og VM med landslaget, samt bronse i OL. Hun har spilt i toppklubber både i Sverige og Norge, og har de siste årene også ledet Bergen Keeperskole, jobbet med oppgaver i fotballkretsen og som landslagstrener for keeper J16.

Reidun vil ha fokus på Bønes IL som breddeklubb og er opptatt av å utvikle spillere på alle ferdighetsnivå. Hun inngår som en del av sportslig utvalg og vil sammen med resten av utvalget jobbe for gode møteplasser for trenere og kompetanseheving.

Reidun ser nå frem til å komme i gang.

– Jeg ønsker å være en ressursperson for hele fotballgruppen i Bønes IL, og vil fra nyåret prøve å bli kjent med trenerne og få oversikt over gruppene. Bønes IL virker som en fin klubb hvor mye er på plass allerede, så nå gjelder det å utvikle dette videre, sier Reidun.

– Jeg ser også frem til å møte spillerne i Bønes, og å jobbe etter visjonen "flest mulig lengst mulig". Det handler om å ta vare på og å utvikle spillere, sier Reidun som du fremover vil se ofte i Fjellsdalen.

Vi ønsker Reidun velkommen til Bønes IL!

reidun seth

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny