Meny

Bønes Idrettslag

Vellykket treningsleir i Tyrkia for Bønes-damene

Som ledd i sesongoppkjøringen valgte Bønes' damelag å reise en uke til Side i Tyrkia i påsken.

19.04.2019

Turarrangør Absolutt Sportsreiser ordnet et godt opplegg for oss med direktefly Bergen-Antalya, buss til/fra Side, hotellopphold med alt inkludert, og treninger på et veldig bra anlegg like ved.

Vi kjørte to økter pr dag fra søndag til torsdag. Morgenøktene ble brukt til å jobbe med offensiv samhandling og defensiv struktur. Økt nr 2 ble lettere og inneholdt konkurranser og småspill, med en sammenlagtvinner kåret mot slutten av uken. Martine ble en soleklar vinner, med Maria og Amalie på plassene bak.

På onsdagen byttet vi ut ettermiddagsøkten med strandvolleyballturnering. Torsdag fikk vi en treningskamp mot Blindheim fra 3.divisjon på Sunnmøre. Det endte med et 1-5 tap, men var en god gjennomkjøring mot bra motstand. Lene scoret et flott utligningsmål i 1.omgang med assist fra Linn og Silje.

Med det var den sportslige delen av turen unnagjort. Spillere - og trenere - får en fridag på fredagen til å gjøre det de vil, før hjemreisen tidlig lørdag morgen.

Det sportslige utbyttet av turen har vært veldig bra. Treningsforholdene var glimrende, og trenerne Morten og Lars har fått gjennomført gode økter etter planen. Sosialt sett har dette også vært meget bra. Jentene er enkle å være på tur med, og ser ut til å ha kost seg her nede. Bortsett fra et par dager med skyer og litt regn har det vært god anledning til å ligge ved bassengkanten eller på stranden, så brunfargen er på plass for de fleste.

Takk til alle sponsorene som var med å gjøre dette mulig for oss. Vi gjentar gjerne suksessen til neste år!

lagbilde treningsleir 2019damelag treningsleir 5damelag treningsleir 2
damelag treningsleir 4damelag treningsleir 6damelag treningsleir 7

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny