Meny

Bønes Idrettslag

Ny sportslig leder klar!

Tidligere elitetrener og klubbutvikler i håndballforbundet, Christoffer Martinussen, har takket ja til å bli sportslig leder i Bønes IL håndball.

Etter at vår nåværende sportslige leder, Morten Haaland, dessverre valgte å si opp sin stilling og gå tilbake til læreryrket i august, har Bønes IL jobbet iherdig med å finne en god etterfølger. Vi kan med stor glede informere om at det har lykkes klubben i få i havn en avtale med Christoffer Martinussen (31), som bl.a. har vært elitetrener for Gjerpen og klubbutvikler i Norges Håndballforbund!

Christoffer har tatt høyeste trenerutdanning, 1-4, og er engasjert som trener for Gneist sitt damelag i 2. divisjon. I tillegg til trenerutdanningen har han tatt dommerkurs og instruktørkurs. Askøyværingen er utdannet lærer ved Høgskolen i Telemark.

Som sportslig leder i håndballgruppen i Bønes IL skal Christoffer, i tillegg til å ha hovedansvaret for sportslig satsing, bl.a. følge opp klubbens trenere, lag og dommere. Han får ansvar for Fredagsgjengen og håndballskoler, samt blir også daglig leder for Telenor Xtra Bønes IL.

Christoffer Marthinussen_MortenHaaland_KristianSchult
Christoffer Martinussen (i midten) sammen med Morten Haaland og Kristian Schult.

Christoffer besøkte denne uken Fredagsgjengen en halvtimes tid og snakket med gruppe H2 og noen fra H3. Han kommer til å være med på Fredagsgjengen en fredag til før sommeren og vil komme innom Telenor Xtra neste uke.

Vi ønsker Christoffer velkommen til Bønes IL og gleder oss stort til samarbeidet!


Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny