Meny

Bønes Idrettslag

Spar Bønes Idrettsleir 2019

Bønes I.L. inviterer til Spar Bønes Idrettsleir 2019. Vi ønsker velkommen barn i alderen 8–13 år (3.–7. klasse) til allsidig aktivitet den første uken i skolens sommerferie. 3.– 5. klasse har et felles program, mens deltakerne fra 6. og 7. klasse har et eget opplegg i «XL-gruppen».

Kristian Schult

Idrettsleir 2019

Bønes IL. inviterer til Spar Bønes Idrettsleir 2019. Vi ønsker velkommen barn i 3.–7. klasse til allsidig aktivitet den første uken i skolens sommerferie. 3.– 5. klasse har et felles program, mens deltakerne fra 6. og 7. klasse har et eget opplegg i «XL-gruppen».

Når: Uke 26: mandag–fredag, 24.–28.06.2019. Hver dag kl. 09.00 – ca. 15.00.

Hvor: Hovedbase er Bøneshallen, som er arena for en del av aktivitetene, samt fremmøte og avslutning hver dag. For øvrig benytter vi oss av varierte aktivitetsområder, som området rundt Ortuvannet, Bønesparken og Løvstakken.

Hva: Ballspill (fotball/ tennis/ håndball), ”CrossFit”, svømming, dans, spinning, klatring, kanopadling på Ortuvannet, friidrettsstevne + aktiviteter på Skansemyren idrettsplass og fjelltur til Løvstakken.

For XL-gruppen kan vi love spennende utflukter, og deltakerne må her disponere egen sykkel, da vi skal sykle til flere av aktivitetene.

Fullstendig program blir sendt ut på e-post når påmelding er fullført.

Mat: Alle tar med seg egen matpakke og drikke de første tre dagene. Torsdag får deltakerne pølser og frukt fra Spar Bønes. Fredag serverer vi pizza til alle deltakerne. Inkludert i prisen er også en t-skjorte.

Hovedinstruktør og ansvarlig for leiren er klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult.

Øvrige ledere er erfarne og dyktige instruktører med variert bakgrunn fra idrett og arbeid med barn og unge, samt ungdommer fra vårt eget idrettslag.

Pris: Kr. 1250,- per deltaker. Vi har inntil 10 plasser med søskenmoderasjon (kr. 1000,-).


Påmelding:

All påmelding gjøres ved registrering på www.deltager.no/sparbones_idrettsleir2019

Vi åpner for påmelding fra onsdag 24.04. kl. 21.

Husk fullt navn, e-postadresse, telefonnummer, skole og klasse. NB! Betaling må gjøres ved påmelding.

Spørsmål, deltakerinfo eller ønske om plasser på venteliste sendes til:

E-post: aktivitet@bonesil.no SMS: 93439210 (kan ringes hverdager i tidsrommet kl. 21–22)

Husk å være tidlig ute med påmelding, vi har et begrenset antall plasser. Barn født 2011 kan settes på venteliste, og vil få tilbud dersom det blir ledige plasser.Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny