Bønes Idrettslag

God start for Bønes-damene!

Bønes sitt damelag i 5. divisjon har vunnet begge åpningskampene denne sesongen. På søndag kommer Fyllingen på besøk i Bøneshallen...

Bønes1damer

Bønes håndball har ett damelag i 5. divisjon og to lag i 6. divisjon denne sesongen. Klubbens mål er å få minst ett lag opp i divisjonene slik at jentene som kommer etter skal ha både et breddetilbud og et tilbud hvis de ønsker å satse mer.

Mandag 24. september åpnet Bønes 1 sesongen med et nabo-oppgjør mot Løv-Ham i Fyllingsdalen idrettshall. Kampen var relativ jevn, hvor bortelaget ledet til pause med stillingen 15-12. 3 måls-ledelsen holdt seg ut kampen og Bønes-damene kunne dra opp igjen i høyden med en 26-23 seier i bagen.

Torsdag 4. oktober fikk Bønes 1 besøk av Os 3 i Bøneshallen. Her var også første omgang jevnspilt, med ledelse 16-14 til de blåkledde. I 2. omgang fikk Bønes opp dampen og fosset i land til en 10-måls seier: Kampen endte 33-23 til hjemmelaget!

Bønes 1 leder akkurat nå 5. divisjon avdeling 1 med målforskjellen 59-46 og 4 av 4 mulige poeng.

Neste hjemmekamp er førstkommende søndag, 14.10. kl. 20.00 i Bøneshallen, mot Fyllingen 4.
Vi oppfordrer alle - og spesielt klubbens jentelag, til å komme og heie på våre flinke damespillere!